Køb billet

Grupper på over 10 personer kan få 20% rabat på forsalgsprisen +  gebyr - kontakt os for tilbud (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

Ved forespørgsel (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) kan der gives adgang for 1 stk. ledsager til dig med handicap. Dette gælder ved køb af egen billet (gælder ikke medlemsbilletter) fremvisning af gyldigt ledsagerkort (udstedt af Brugerservice) samt ledsagerbillet, der skal reserveres på forhånd ifm køb af egen billet.

Billetter kan købes i forsalg online ved de enkelte arrangementsbeskrivelser - og derudover er der mulighed for at købe billet til arrangementer, der afholdes i Kedelhuset samt i Jysk Musikteater flg. steder:

Jysk Musikteater
Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg

Silkeborg Bibliotek
Hostrupsgade 41, 8600 Silkeborg

Er koncerten ikke udsolgt på arrangements-tidspunktet, kan billetter også købes ved indgangen - til en pris, der er lidt højere end forsalgsprisen.

Medlemmer af MusikRampen kan købe billet online - enten med deres medlemsnummer eller via en kode tilsendt på mail - det afhænger af arrangementet. Bemærk, at din medlemsbillet er personlig og må ikke overdrages til andre.

 

 

 

 

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: