Donationer

I forbindelse med MusikRampens generalforsamling, der afholdes hvert år i februar/marts uddeles sædvanligvis et antal donationer på til personer, grupper eller foreninger som f.eks. tilskud til afholdelse af arrangementer, tilskud til udstyr, produktion og indspilning af ny musik mm. Det skal som udgangspunkt have noget med musik i lokalområdet at gøre ! Ansøgning vedr. donation kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden udgangen af uge 2 i et kalenderår.

Se herunder hvem, der har modtaget donationer de foregående år:

Dec. 2019:

MusikRampen bidrager med kr. 200.000 til elevatorprojekt på Rampelys

Foreningen Rampelys, der driver spillestedet for rytmisk musik på Bindslevs Plads i Silkeborg, har for nylig fået forlænget sin aftale med Silkeborg Kommune om lejemålet af lokalerne med 10 år - altså til 31. januar 2030. Det betyder, at foreningen nu kan sætte gang i nogle langsigtede planer for Kulturhuset Rampelys - og herunder hører etablering af en elevator og indretning af tidssvarende toiletforhold.

Silkeborg Byråd har i dec. 2019 bevilget 1,2 millioner kroner, der skal bruges på at etablere elevator, der går op i 2. sals højde. Constructa har udarbejdet arkitekttegninger, der viser placeringen i ejendommens baggård umiddelbart inden indgangen til bagtrappen. Der er tidligere indhentet byggetilladelse hos Silkeborg Kommune på et lignende skitseforslag.

Det foreløbige budget, som arkitekten udarbejdede, viser udgifter på omkring 2 millioner kroner inklusiv moms for hele projektet inklusive renovering og ombygning af toiletter.

Elevator-projektet er budgetteret til at koste samlet 2,4 millioner kroner. Så den ene halvdel af pengene skal Rampelys selv skaffe. Musikforeningen Musikrampen har allerede givet 200.000 kroner i støtte til projektet. Rampelys har selv kr. 75.000 (dog øremærket til udforudsete udgifter - og derudover er der indgået en aftale med en fundraiser, der skal i gang med at skaffe den sidste del.

Rampelys

• Februar 2019 uddeltes fire donationer:

• • Musikforeningen Muffis -> tilskud til ROCK THE REGION 2019 (kr. 5.000)
  • • Upcome -> tilskud til koncert med Ea Kaya og Artifact collective (kr. 5.000)
  • • Mariehøj Kirke -> tilskud til børnekordage i Tivoli (kr. 5.000)
  • • Børnekor fra Uummannaq, Grønland -> tilskud til koncerter (kr. 5.000)

2019 upcome 2019 kirke 2019 Uummannaq
Minika Bjørg og Johanne Christensen fra upcome Jacob Nielsen fra Mariehøj Kirke (tv) Robert Thompson repræsenterer Børnekor fra Uummannaq

Dec. 2018:

MusikRampen har betalt for nye stole og borde til Rampelys

De gamle borde og stole er væk og erstattet af helt nye. Det er ingen hemmelighed, at det har været tungt for de frivillige at flytte rundt på borde og stole. Derfor har det været et kæmpearbejde for eksempel at arrangere stående koncerter på Rampelys.

Men nu bliver arbejdet meget nemmere og Rampelys får et noget lysere udtryk. Det er MusikRampen som har betalt for udskiftningen via et stort tilskud til selve Rampelys, som står for at drive spillestedet. Det har kunnet lade sig gøre, fordi mange har været flittige til at støtte op om livemusik i Silkeborg. Publikum ved at købe billet til koncerterne og virksomhederne ved at støtte os med sponsorkroner.

• Marts 2018 og MusikRampens 5 års jubilæum uddeltes fem donationer:

• • Musikforeningen Muffis  -> tilskud til ROCK THE REGION (kr. 10.000)
    • Sara Flindt -> tilskud til indspilning af nyt materiale (kr. 10.000)
    • Mariehøj Kirke -> tilskud til EVERSONG 2018 (kr. 10.000)
    • Anders Fisker og Tobias Tretow-Fish -> tilskud til udgivelse af LP med Hattemagerne (kr. 10.000)
    • Foreningen Rampelys -> tilskud til højtalere (kr. 10.000)

pris2018 1 pris2018 1 pris2018 1
Henrik Kristensen fra Muffis (tv) Tobias Tretow-Fish (tv) Niels R. Rasmussen fra Rampelys (tv)

Februar 2017 uddeltes to donationer:

Kr. 7.500 til Muffis (ikke nogen repræsentant mødt frem)
Kr. 7.500 til Mariehøj Kirke v. organist Kim Jepsen

Marts 2016 uddeltes 3 donationer:

Kr. 5.000 til Handy Jazz
Kr. 5.000 til Muffis til afvikling af “SHOW-OF”
Kr. 10.000 til “Noget Bedre”til afvikling af “Festivallen Noget Bedre”

Januar 2015 uddeltes to donationer:

Mariehøj Kirke, som vi har haft et glimrende samarbejde
med i forbindelse med flere koncerter, modtog 5000 kroner
til et Carl Nielsen-projekt i efteråret. På generalforsamlingen
var det organist Kim Jepsen, der sagde tak for pengene.
Her ses han sammen med MusikRampens formand, Michael Jensen (th).Festivalen ”Noget bedre” modtog 10.000 kroner til årets festival, som finder sted i Indelukket i slutningen af juli. Festivalen, som det er gratis at besøge, giver blandt andet en masse nye navne chancen for at komme ud til et større publikum. Manden bag festivalen, Christian Nørgaard, var mødt frem og lovede at årets festival bliver "noget bedre". Her ses han sammen med MusikRampens formand, Michael Jensen (th).

Mariehoj kirke Noget bedre

MusikRampen