Die Herren

Die Herren

Lørdag den 4. feb. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 240,- incl gebyr / Dørpris kr. 260,-
Medlemmer: Forsalg kr. 140,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 160,-

Da vi forventer, at de nuværende corona restriktioner ikke tillader, at vi kan afvikle en optimal koncert med Die Herren d. 5. feb. 2022 i Kedelhuset - har vi sammen med orkesteret valgt at udsætte til 4. februar 2023. Har du købt billet til lørdag d. 5. februar 2022 gælder den naturligvis til den nye dato. Ønsker du at få din billet refunderet, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med bankoplysninger og billetnummer senest d. 1. februar 2022. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked omkring mulighed for refusion. Vi beklager besværet og håber at se dig til koncert på den nye dato !


Die Herrens U2-koncerter er altid: for meget, for fede, forbløffende, fortrinlige – og for alle! Og ALLE inviteres til ”U2much” med Die Herren!

Kom ind i koncerten - kom tæt på musikken - kom som du er! 

Die Herren skal nok føre an og tage ansvar - og så tager de dig med på en rutjebanetur rundt i U2´s fantastiske musikalske univers med alle de største U2-hits gennem tiden. Sunday Bloody Sunday, With or Without You, Beautiful Day, Vertigo, Where the Streets Have No Name, Pride, ONE - for blot at nævne nogle få.

Målet er at skabe koncertfesten - så selv den mest humørforladte må overgive sig - og man behøver ikke være den store fan af U2 for at blive beriget. En Die Herren-fan sagde engang: ”Jeg bryder mig egentlig ikke om U2 – men jeg er vild med Die Herren” Die Herren har mere end 28 års erfaring med U2´s musik og med at skabe koncerter, der på en og samme tid bliver en fest og en intens live-oplevelse. De vil til enhver tid, give alt hvad de har, med alt hvad de kan! Publikum skal føle sig beriget og bjergtaget! ”U2much” bliver ikke som at sætte en cd på eller som at streame koncerten! Alle skal kunne se, høre og mærke, at det er LIVE – det er nu eller aldrig! Die Herrens ”U2much” kan være for meget - men kun for meget - AF DET GODE!

Gå ikke glip af denne - Die Herrens bedste koncert - nogensinde!!


Koncerten afholdes i Kedelhuset

Kun ståpladser

SilkeborgBillettenKøb billet her>>