• Støt livemusik i Silkeborg Støt MusikRampen

Eivør

Torsdag den 24. marts • Kl. 20.00

Forsalg kr. 260,- incl gebyr / Dørpris kr. 270,-
Medlemmer: Forsalg kr. 160,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 170,-

Koncerten afholdes i Kedelhuset

Eivørs musik er født af kontrast. Divergens mellem fysiske elementer, op -og nedture fra en personlig rejse og forskellige musikalske genrer samles sammen for at skabe en unik stil.Det seneste resultat af denne proces er albummet 'SEGL', der udkom sidste år. Et album, der i den grad faldt i anmeldernes smag.

”For igen-igen står det klart, at Eivør både teknisk og kunstnerisk er en vidtfavnende mester, en kunstner af intet mindre end Guds nåde! Hun kan betvinge instrumenter og vokal som ellers kun englene; skabe store fortællinger og formidle store følelser; betræde nye naturstier og tilsyneladende ubesværet gå på vandet – lige som hendes frænde i det nordatlantiske, Björk, kan, lød det således i den seks-stjernede anmeldelse i Gaffa under overskriften ”Sublimt nyt fra færøsk alf”

Hendes hypnotiske live sæt spænder fra solo vokal ledsaget af en håndtromme, til symfoniske, lagdelte strukturer leveret af guitarer, elektronik og et fuldt trommesæt. Den eneste konstante er hendes transcendentale stemme - snoede og skyhøje for at udfylde detaljerne i den soniske verden skabt af instrumenteringen.”Live-showet er min ting,” siger Eivør, ”sangene kommer virkelig til live, når jeg kan reflektere dem tilbage til et publikum.”De livlige og til tider abstrakte billeder, hun maler med sin musik og sin magtfulde stemme, har ført til kommissioner til at skrive musik til højprofilerede tv-serier - nemlig flagskibets BBC / Netflix-show 'The Last Kingdom', som hun co-skrev partituret for samt en annonce for HBOs 'Game of Thrones'.

Siddende koncert

SilkeborgBillettenKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: