• Støt livemusik i Silkeborg Støt MusikRampen

Black Swamp Water

Lørdag den 28. aug. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 125,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 140,-
Medlemmer: Forsalg kr. 65,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 70,-

Silkeborg-bandet Black Swamp Water er fortjent gået hen og blevet et af landets mest streamede rockbands. Med over 2 millioner streams på Spotify er bandet nu kun overgået af mægtige Volbeat.
Black Swamp Water udgiver til august deres nye album "Awakening" som er det tredje i rækken. Albummet præsenteres ved en releasekoncert på Rampelys

Black Swamp Water er old school hård rock med indlysende referencer til de store bands fra rockens gyldne årtier som Black Sabbath, Ozzy, Lynyrd Skynyrd og Corrosion of Conformity – og med et venligt nik til sydstats-rockscenen. Det Tue Madsen-producerede (Antfarm Studios) debut-album, Chapter One, fra 2016 gav bandet et ry som et solidt live-band med gode anmeldelser og airplay på diverse radiostationer som MyRock og P6Beat. Black Swamp Water har desuden bl.a. supportet heavy metal-legenderne Pretty Maids, svenske Deville og folk metallerne Bersærk og Svartsot – og har delt scene med bl.a. mægtige Bæst og thrash-kongerne Hatesphere til Royal Metal Fest og Metal Danmarks Branchedag.

I august 2018 udgav bandet deres andet album, Distant Thunder, på Mighty Music verden over. Albummet er indspillet og produceret af Christian Bonde Sørensen (CB Studios) og indeholder b.la. 1.-singlen Bitter Harvest, der her godt to år efter udgivelsen har rundet 2 mio. plays på Spotify.

Black Swamp Water har Kim Langkjær Jensen på trommer, der tidligere har spillet med dødmetal-legenderne Illdisposed og Dawn of Demise. Derudover består bandet af sanger Bjørn Bølling Nyholm, guitaristerne Jan Geert og Thomas Roland og bassist Jeppe Birch Friis.

Kun ståpladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: