• Støt livemusik i Silkeborg Støt MusikRampen

Pernille Rosendahl

Tirsdag den 21. sep. • Kl. 20.00

På grund af gældende Covid-19 restriktioner er koncerten den 11. marts udsat. Har du købt billet til denne dato, gælder den naturligvis også til den nye dato. Sidste frist for refusion af billet var den 26. marts 2021. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked !


Forsalg kr. 310,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 325,-
Medlemmer: Forsalg kr. 210,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 225,-

Koncerten afholdes i Mariehøj Kirke

Pernille Rosendahl har med sin signifikante stemme og sit gådefulde soundscape vist vejen for, hvordan musik kan være både stærk i sin skrøbelighed og vice versa. Pernille bærer musikken med sig, og hun demonstrerer gang på gang, at hun er en af de dygtigste vokalister og mest erfarne sangskrivere, vi har lært at kende. De seneste år har hun markeret sig med unikke tours i landets mest stemningssættende oplevelsesrum, nemlig i kirker og på museer – og til foråret realiseres endnu en musikalsk rundrejse.

Pernille sætter kulturelle fodspor med sine spektakulære kirke- og museumtours, men hun har skrevet musikhistorie i flere årtier. Du husker nok Swan Lees ’I Don’t Mind’ og ’Love Will Keep You Warm’ – 00’ernes helt store soundtracks og et møde med Pernilles signifikante vokal. Senere leverede The Storm, med Pernille i front, et rockunivers af tracks såsom ’Lost In The Fire’ og ’Lullaby’. Pernille har gennem tiden sat sig solidt på det danske lydbillede og hun har ligeledes navigeret elegant inden for alskens genrer og stilistiske udtryk. Til januar er hun fx højaktuel i dansekoncerten Vita Danica, hvor hun i samspil med Aarhus Teater og dansekompagniet Black Box Dance Company fremfører perler fra den danske sangskat og undersøger den danske folkesjæl, dens splittelse og fællesskab.

På forårstouren vil Pernille fremføre et intenst og nærværende repertoire fra hele sit bagkatalog, toppet med egne fortolkninger af nogle af Danmarks mest velskrevne salmer som klinger dybt i folkeåndens navn. Med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte albummer og altid spektakulære livekonstellationer demonstrerer Pernille et vildt musikalsk virke, som til stadighed forbliver nærværende.

Unummererede siddepladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: