• Støt livemusik i Silkeborg Støt MusikRampen

Soulworkers

Fredag den 8. oktober • Kl. 20.00

På grund af gældende Covid-19 restriktioner er koncerten den 27. marts udsat. Har du købt billet til denne dato, gælder den naturligvis også til den nye dato. Men ønsker du at få din billet refunderet kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af billetnummer - samt telefonnr. til mobilepay eller et bankkontonummer - senest den 27. april. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked - vi beklager besværet !


Forsalg kr. 160 inkl. gebyr / Dørpris kr. 175,-
Medlemmer: Forsalg kr. 80,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 90,-

Soulworkers’ medlemmer brænder for soulmusikken og hylder alle de gamle mestre bl.a. James Brown, Otis Redding, Wilson Pickett, Marvin Gaye, Aretha Franklin, Stevie Winwood og Al Green.

De legendariske film The Commitments og The Blues Brothers har blandt andet inspireret bandet, men der hentes også inspiration andre steder, hvor Soul staves med stort S

Med gennemarbejdede flotte blæserarrangementer, en rytmegruppe, der lægger det sejeste groove og stærke vokaler med hver sin personlighed og power, er Soulworkers ude at erobre landets musikscener med saftig soul, der rykker folk ud på dansegulvet.

Soulworkers er garvede musikere, der har rødder i rock, soul, blues og jazz. Bandets medlemmer fandt sammen omkring den fælles kærlighed til rendyrket soulmusik og er ude på deres egen toptunede mission med mottoet:

"Det skal sidde i skabet - og det skal saftsuseme være sjovt".

SOULWORKERS er:

  • Eline Lund: Vokal
  • Flemming Bülow Poulsen: Vokal, percussion ( gæstesanger )
  • Per Vindum: Trompet
  • Max Vissing: Tenorsax
    Erling Mathiesen: Barytonsax
  • Jørgen "Mulle" Mogensen: Bas
  • Henrik Flugt: Guitar
  • Jesper Gislason: Trommer
  • Mogens Balle: Tangenter

Kun siddepladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: