• Støt livemusik i Silkeborg Støt MusikRampen

Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio

Fredag den 17. sep. • Kl. 20.00

På grund af gældende Covid-19 restriktioner er koncerten lørdag d. 1. maj udsat. Har du købt billet til denne dato, gælder den naturligvis også til den nye dato. Sidste frist for refusion af billet var 1. maj 2021. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked !


Forsalg kr. 225,- incl gebyr / Dørpris kr. 240,-
Medlemmer: Forsalg kr. 125,- incl. gebyr /Dørpris kr. 140,-

Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70 + år gammel.

Det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks, Grand Old Man, Ivan Pedersen. For ikke så snart hans corona-udsatte – og TV transmitterede - 70 Års fest-turne´ 2020 er overstået, før så rykker det igen i cirkus-hesten. 

Den nys afviklede fødselsdags-tourne´ s stort opsatte shows, med hitsange fra hele karrieren, har bestemt sine forcer, og sanger/sangskriveren går stadig rundt og smiler ved mindet om en hel efterårstournes stående ovationer – MEN - den lidt mere intime scene passer altså virkeligt godt til sangerens nutidige og noget mere eftertænksomme repertoire. Dette kommende forår 21 er derfor noget, Ivan og trioen virkeligt glæder sig til.

Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: (Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen) giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til, hvad også det mange gange TV transmitterede show fra Horsens Ny Teater så tydeligt viser.

Den modne alders traditionelle passivitet har altså ikke – som man måske kunne forvente - indfundet sig på matriklen i Besser på Samsø, hvor sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren – efter sin vellykkede hjerteoperation - har boet i de senere år. Det er nemlig blevet til nogle Sing Sing Sing tourneer, dannelse af en helt ny trio med to andre tenorer i TWDFL, udgivelsen af det ”modne CD-album”: Min verden er venlig - samt udgivelsen af selvbiografien: Med hjertet udenpå. (for en gangs skyld en kunstner, der ikke behøver ghostwriter og som selvskriver) JA, man skulle jo nødigt gå og kede sig.

På denne forårsturne´ kommer man til at genhøre gamle kendinge, sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der musikalsk ellers kommer til at ske?

Siddende koncert

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: