Claus Hempler SOLO

Lørdag den 28. nov. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 275,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 290,-
Medlemmer: Forsalg kr. 175,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 190,-

Koncerten afholdes i Kedelhuset

Claus Hempler slog allerede som helt ung sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz.

Siden har Hempler udgivet en håndfuld soloplader, der har givet ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker – sådan en de andre musikere fremhæver, når de skal pege på et nyere dansk navn, der leverer og markerer sig. Alligevel er det som om, at denne voksne, etablerede sanger nu springer ud som helt nyt navn.

Claus Hempler har skrevet sange på sit modersmål for første gang nogensinde, og han har lavet et helt album af dem. Og hvordan er det så gået til, at dansk popmusiks elegantier, stemplet som crooner og ligefrem udlagt som en slags mørkets fyrste af dansk popmusik, måske på grund af den smægtende barytonstemme og den stilbevidste fremtræden, nu er blevet formidler af det danske sprog? Og så endda med en samling sange, der ikke bare tager favntag med livet, men også gør det med en næsten klukkende, tilbageholdt latter. 

”Al musik jeg har hørt siden min barndom har været på engelsk. Det har været mit rockmodersmål og blev en måde at tænke på, når jeg skulle skrive en sang. Det starter altid med en linje eller et fragment af tekst, som bliver til en strofe, og så er der noget at skrive ud fra. Det er en proces, der tager tid. Jeg plejer at skulle marinere lidt først. Gå og overveje, kan sangen det ene eller det andet, og jeg har taget tilløb til en plade i nogle år. Men undervejs blev jeg træt og i tvivl, mens de engelsksprogede sange hobede sig op. Samtidig begyndte der at dukke linjer op på dansk for første gang nogensinde. Der var ikke planlagt, det skete bare,” fortæller Claus Hempler om albummet ”Kuffert fuld af mursten”.

Albummet er blevet taget ualmindeligt godt imod og det samme gjorde de efterfølgende koncerter. ”Claus Hempler har stemmen, sangene og humoren til at levere koncerter, der aldrig kommer i nærheden af at være kedelige”, skrev således Jyllands-Posten

Unummererede siddepladser

SilkeborgBillettenKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: