Tim Christensen SOLO

Fredag den 28. august • Kl. 20.00

Forsalg kr. 320,- incl. gebyr / Pris ved indgangen kr. 340,-
Medlemmer: Forsalg kr. 220,- incl. gebyr / Pris ved indgangen kr. 240,-

Tim Christensen web 1000x1000

Koncerten afholdes i Indelukket - der er adgang til pladsen fra kl. 19.00

En række foreninger er gået sammen om ”Sommer i Silkeborg”, som står for en række koncerter i løbet af august i Indelukket.

MusikRampen præsenterer Tim Christensen SOLO, hvor du kan glæde dig til en koncert med akustiske versioner af såvel Tims solosange, men også numre fra Dizzy Mizz Lizzys store repertoire

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand i et af 1990’ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet »Secrets On Parade« (2000), der ikke mindst takket være singlen »Love Is A Matter Of« solgte 70.000 eksemplarer. Også »Right Next To The Right One«, der fungerede som titelsang for tv-serien »Nikolaj Og Julie« (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre album.

Vigtig information
Grundet restriktioner i forbindelse med Covid 19 er koncerten en siddekoncert. Med de nuværende regler vil der maksimalt opholde sig 500 i Indelukket. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer. Folk der kommer som en gruppe kan sidde sammen, men det er vigtigt at du holder afstand til øvrige gæster.

Kom i god tid, da koncerten starter til tiden
Husk at medbringe regnslag i tilfælde af regn. En paraply må ikke benyttes, da den vil skærme for andre gæsters udsyn. Man må ikke medbringe egen mad og drikke.

Unummererede siddepladser

SilkeborgBillettenKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: