Hymns from Nineveh SOLO

Torsdag den 29. oktober • Kl. 20.00

Forsalg kr. 170,- incl. gebyr /Dørpris kr. 180,-
Medlemmer: Forsalg kr. 85,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 90,-

Koncerten arrangeres i samarbejde med KK44 og Alderslyst Kirke

Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, kommer til Silkeborg som led i en stor solotourné landet over. Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine vedkommende, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl - Hymns from Ninevehs femte album, men det første på dansk.

Sangskriveren har opnået bred anerkendelse hos anmelderne og vundet et stort publikum, ikke blot med fængende radiohits som A Kid on the Beach og Stråle - Tåre - Dråbe, men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen.

Oplev et sjælfuldt møde med en begavet lyriker og et nærværende menneske i intime rammer, når Hymns from Ninevehs unikke stemme kommer til Alderslyst Kirke.

Unummererede siddepladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: