Northfield

Fredag den 6. nov. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 60,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 75,-
Ingen medlemsrabat til denne koncert

Koncerten er en release-koncert for Northfields nye album “An Enchanted Waste Of Love”. Bag navnet Northfield gemmer sig den 23-årige multi-instrumentalist og sangskriver Simon Nordmark fra Silkeborg. Northfield har blandt andet spillet support for Virgin Suicide , Celestial Son , Sonja Hald og senest det brandvarme band Barselona.

Med stor inspiration fra artister som Kashmir, Mew, Tim Christensen og Saybia, som alle har en forståelig men også unik lyd, skaber Northfield en tidløs lyd, som blidt flyder mellem forskellige genrer og skaber sit eget liv.

Nordmark brugte det meste af 2019 på at rejse rundt i New Zealand for inspiration og indspillede senere hen i Mørkværk Studio i Aarhus. Udgivelsen som er kommet ud af dette er mini-albummet “An Enchanted Waste Of Love” som Nordmark beskriver som værende mere pop-inspireret i form af struktur og lyd end debut-udgivelsen Looking Through The Lens.

Support: Mirror Don't Ask About The Bandname

Don’t Ask About The Bandname er bandet du ikke må gå glip af! Bandet leger med musikken fra den ene yderlighed til den anden, på tværs af genrer.
Silkeborg-bandet var for nylig i finalen i den legendariske DMF M8-konkurrence, hvor en samling af de mest talentfulde bands i regionen med musikere under 20 år dyster.

Kun ståpladser

billetsalgBestil billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: