• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle

Lørdag den 11. jan. • Kl. 20.00

Døren åbner senest kl. 19.00 • Forsalg kr. 150,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 170,-
Medlemmer: Forsalg kr. 75,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 85,-

Legenden og troubadouren Klaus Handsome fra Skanderborg har sammen med fire af medlemmerne fra Saybia dannet et nyt orkester, og de kalder sig Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle - bandnavnet er en slet skjult reference til Gasolin' sangen ' Hva' gør vi nu - lille du'! Klaus Handsome spiller ofte en rolle ved bysbarnet Peter Sommers koncerter. Ikke fordi han selv er på scenen, men fordi Peter Sommer har skrevet en hyldest til Handsome - sangen »Den smukkeste tigger«

Bandet er et nyt dansksproget foretagende, og parterne mødte hinanden første gang i 2016 hvor Klaus Handsome supportede for Saybia på Gæstgiveren i Allinge. Det skulle vise sig at være et særdeles positivt møde, samt blive starten på et mere omfattende samarbejde, for i 2017 inviterede 'Saybiadrengene' Handsome i deres studie, for at indspille en af hans sange, med henblik på en singleudgivelse. Medstifter af Saybia Søren Huss, var i fuld gang med sit næste soloalbum, så resten af orkesteret havde dermed tid på hånden til musikalsk leg, og med udgangspunkt i Handsome's medbragte sange, tog den ene indspilning hurtigt den anden, og snart taltes der ikke længere om at indspille en single sammen, men et helt album, samt danne et orkester. Klaus havde vist sig, at være en ideel samarbejdspartner, med hans altomfavnende sind, dansksprogede lyrik og folkelige udtryk. 'Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle' var på kort til blevet en realitet.

  • Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle er:
    Klaus Handsome : Sang & Guitar
  • Jess Jensen : Keys & Kor
  • Kasper Rasmussen : Guitar & Kor
  • Sebastian Sandstrøm : Guitar
  • Jeppe Knudsen : Bas
  • Palle Sørensen : Trommer

 

Sidde- og ståpladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: