Goodbye Britain?

Lørdag den 1. feb. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 130,- incl gebyr / Dørpris kr. 140,-
Medlemmer: Forsalg kr. 65,- incl. gebyr /Dørpris kr. 70,-

Den 1. februar er Storbritannien fortid i EU. Måske. Lige nu er planen, at brexit dagen før bliver en realitet. Kom og vær med til at sige pænt ”Goodbye Britain”, når vi for en aften hylder musikken fra Storbritannien

I forbindelse med koncerten afholder MusikRampen generalforsamling. Medlemmer, der deltager i generalforsamlingen har gratis adgang til koncerten. Du tilmelder dig generalforsamling + koncert ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (begrænset antal billetter)

Jane & Shane

En koncert med Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med.

Engelske Jane Clark (violin, vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar, bodhrán) er ikke bare gode musikere og spillemænd. De er begavede underholdere i særklasse.

Duoen mødte hinanden i København tilbage i 2000, og Danmark har siden da dannet rammen om deres musikalske aktiviteter. De brød for alvor igennem, da sangeren og satirikeren Niels Hausgaard i 2003 inviterede dem med i sit show og med ordene "Jane og Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse”, erklærede sin fascination af duoens musik- og scenekvaliteter.

Siden gennembruddet i 2003 har Jane & Shane’s karriere accelereret med ekspresfart, og de har trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark.

Jane Shane 

Joby Fox

Joby Fox er sangskriver og musiker fra Belfast (singer songwriter & contemporary folk) og har haft en lang karriere internationalt. Han er en af Nordirland's levende legender. Han skrev blandt andet byen’s uofficielle hymne, ‘Belfast’, der toppede Irland’s hitliste tilbage i 90’erne.

Joby har spillet (næsten) overalt. I 2014 åbnede han for eksempel for FN’s første internationale fredsfestival i Hong Kong, og han har senest spillet i New York City og Woodstock, og i Mellemøsten.

I 2005 mødte han Sophie Rasmussen fra Silkeborg. Sammen har de været involveret i utallige freds- og kunstprojekter, alt imens musikken og sangskrivningen har udviklet sig og taget fart. Joby er nu flyttet til Silkeborg med sin danske familie. 

Joby har for nylig spillet med Pligten Kalder (Torben Steno / Johan Olsen) på deres 2019 tour i Danmark, hvor han blev taget rigtig godt imod! Joby og hans musik var også med i et program på DR1 sidste år, 'Anne og Anders i Brexitland’. Steno ynder at kalde ham for “Brexit-flygtningen”.

Joby Fox
Side- og ståpladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: