Alphabeat UDSOLGT

Fredag den 28. feb. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 300 inkl. gebyr / Dørpris kr. 325
Medlemmer: Forsalg kr. 200 inkl. gebyr / Dørpris kr. 225

Koncerten afholdes i Kedelhuset

PatinaSupport: Patina

I kølvandet af to anmelderroste arenashows i K.B. Hallen og Aarhus Congress Center, inviterer Alphabeat lytterfavoritten og KarriereKanonen-vinderen Patina med på deres omfattende Danmarksturné, hvor de besøger Silkeborg 28. februar

Patina, der for nyligt scorede en 1. plads på P3-listen og tidligere i år vandt KarriereKanonen, har svært ved at få armene ned: “Vi brænder for at være bandet, som giver folket modet til at slippe sig selv fri. Det er Alphabeat et godt eksempel på, og vi er så stolte af og taknemlige for, at de synes, vi deler samme udgangspunkt for samspil og energi” fortæller Mads Skov Hansen, der er én af de tre frontmænd i Patina.

I Patina, der er et 7-mandsband, skiftes bandets tre frontmænd og forsangere til at stå i front, mens de to øvrige spiller trommer og perkussion. GAFFA skrev i forbindelse med Alphabeats arenashow i Aarhus Congress Center, hvor Patina også var support, at dervar tale om “… en rotationsteknik, man nærmest kun ser magen til på en volleybane.”

Anders SG fra Alphabeat giver Patina fine ord med på vejen: “Vi har fulgt PATINA længe, og er kæmpe fans af de her gutters fandenivoldske og afvæbnende positive udstråling på en scene. Det er ærligt og ægte. Og Patina skal opleves live! Vi er sikre på, at man kommer til at mærke deres energi helt ude på de allerbagerste rækker!”


Alphabeat på hjemmebane

Der er hverken dømt lillefredag- eller søndagsstemning, når comebackhitmagerne i Alphabeat tager på spillestedsturné i det nye år og - helt bevidst - udelukkende giver koncert fredag og lørdag aften.

’Man fester sgu bedst igennem, når man har fri dagen efter’, fortæller bandet med et smil. Og Alphabeat, ført an af sangerne Stine Bramsen og Anders SG, er helt klar på at skrue op for festen, når de vender tilbage til rødderne på landets spillesteder:

’Det er her vores venskab opstod, da vi startede, og det er lige her magien og de vildeste øjeblikke opstår – når vi spiller live i øjenhøjde med publikum. Det bliver intimt, men eksplosivt, det lover vi. Og der skal shakes nogle moves og tamburiner og synges, til vi hverken har mere stemme eller flere hits tilbage.’

Med udgivelsen af ’Shadows’ – comebacksinglen fra marts måned i år - tilføjede Alphabeat med deres første udspil i seks år endnu et hit til sætlisten. ’Shadows’ er nemlig årets hidtil største danske radiohit og tilmed Alphabeats 10. Top 20 single. I sidste uge blev ’Shadows’ fulgt op af ’I Don’t Know What’s Cool Anymore’, som allerede er blevet taget godt imod og som er endnu et energisk singleudspil fra bandets kommende fjerde album.

Denne sommer cementerede Alphabeat deres plads blandt de største popnavne på den danske livescene foran op imod 200.000 mennesker på Grøn Koncert. Her var det ikke kun danskerne, som klappede i takt, da de mange hits blev bragt til live med stor overbevisning og spilleglæde.

Kun ståpladser

SilkeborgBillettenKoncerten er udsolgt

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: