• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Signe Svendsen og Mathilde Falch UDSOLGT

Fredag den 6. dec. • Kl. 19.30

Forsalg kr. 175,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 190,-
Medlemmer: Forsalg kr. 90,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 95,-

Koncerten afholdes i Den Gamle Biograf i Kjellerup

Signe Svendsen

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene. Hendes tekster rammer publikum i hjertet og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum. Det oplevede de heldige, der havde fået billet til Signe Svendsens seneste koncert i Kjellerup sidste år, da hun tryllebandt hele salen med smukke sange og gode, sjove og rørende historier. 

Mathilde Falch

Mathilde Falch har haft travlt, siden debutsinglen i 2009. Undervejs - på mange større turnéer med sit band, som duo og soloartist - har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.
Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.  Seneste album er det anmelderroste "Som Børn På Ny".

billetsalgKoncerten er udsolgt

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: