Die Herren

Lørdag den 22. feb. • Kl. 21.00

Døren åbner senest kl. 20.00 • Forsalg kr. 215,- incl. gebyr /Dørpris kr. 225,-
Medlemmer: Forsalg kr. 115,- incl. gebyr /Dørpris kr. 125,-

Koncerten afholdes i Kedelhuset

Gør en forskel for publikum!

Giv dem noget: Nærvær - Intensitet - Ægthed - Tilstedeværelse - Musikalitet - Humor. Overrask dem! Giv dem den bedste undskyldning for at være taget hjemmefra og være kommet til koncert – netop i dag! Die Herren har altid det ultimative mål, at gøre hver koncert til noget specielt. De står ikke på scenen for deres egen skyld. De er der for publikums skyld – det skal være publikums aften!Det er publikum der skal forvente at blive beriget.

Det er publikum der skal forvente at få en oplevelse med hjem. Det er publikum der skal opleve et veloplagt, velforberedt og velsmurt Die Herren. Die Herren og U2 ́s musik har fulgtes ad siden 1991 – og mere end 2000 koncerter vidner om, at det har været et meget stærkt og holdbart makkerskab.

”RockU2” bliver Die Herrens måde at udtrykke en stor og dybfølt tak til både U2 og til det helt unikke og vedholdne publikum som har været med de mange år, Die Herren har været en del af den danske live-scene! Det bliver igen en koncert med energi og power – og publikum inviteres som altid inden for i Die Herrens univers, og opfordres til at blive en del af det!

Kun ståpladser

SilkeborgBillettenKøb billet her

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: