• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Jens Lysdal Trio

Lørdag den 28. sep. • Kl. 20.00

Døren åbner senest kl. 19.00 • Forsalg kr. 160,- incl gebyr /Dørpris kr. 175,-
Medlemmer: Forsalg kr. 80,- incl gebyr /Dørpris kr. 90,-

Jens Lysdal er en engageret, nysgerrig og kvalitetsbevidst herre, der altid har sagt og gjort hvad der passede ham - i livet, som på scenen. Det kan både høres og mærkes i musikken og i de stærke, vedkommende tekster.

Med sit første danske solo-udspil EP'en “Landet” (2016), giver teksterne på modersmålet ham nye og yderligere muligheder for humor, holdninger og sproglige nuancer. Til juni går han i studiet for at indspille endnu et dansksproget album, denne gang med Mads Brinch (Bisse, Folkeklubben, Niels Schousen, Hjalmer) som producer.

Genre-mæssigt minder hans musik måske mest om det svenske band Bo Kaspers Orkester – på den måde at “musikalske kasser” heller ikke er noget han bekymrer sig om. Han skifter frit og ubesværet fra roots til vals og videre til pop, alt efter hvad sangen og historien nu har bedst af.

Koncerterne er som altid fyldt med skæve indfald, spilleglæde og god og humoristisk kontakt mellem musikerne og med publikum, men måske først og fremmest et nærvær og en intensitet, der ikke lader nogen gå uberørte hjem.

Jens Lysdal har fået sine sange nomineret til en amerikansk Grammy og sit album “Easy Heart” nomineret til “Bedste folk album” i Tyskland.

Hans musik optræder i en lang række prisbelønnede film og TV-produktioner, bl.a. fra debut-albummet “A matter of time” som pressen kaldte "ét af nyere dansk pop-histories mest helstøbte værker".

Med på scenen har han to garvede spillemænd som han jævnligt har optrådt med de sidste 15 år: 

  • Jon Bruland (bas, kor) tilhører den absolutte top i det danske bas-landskab. Han har bl.a. stået bag navne som Anne Linnet, Poul Krebs, Dr. Hook, Det Brune Punktum, Kaspar Winding, Alberte, Burning Red Ivanhoe m.fl. 

  • Andreas Käehne (guitarer og pedalsteel) er en af landets bedste pedal-steel guitarister der bl.a. spiller med Hush, Søs Fenger, Tue West og Henning Stærk

 Stå- & siddepladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: