• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Jacob Dinesen UDSOLGT

Torsdag den 31. okt. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 295 inkl. gebyr / Dørpris kr. 310
Medlemmer: Forsalg kr. 195 inkl. gebyr / Dørpris kr. 210

Koncerten afholdes i Kedelhuset, Silkeborg 

De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og hitlister - med en kæmpe fanskare til følge. 100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud - herunder koncerten på Rampelys.

Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København samt få festival shows sommeren over.Men i 2019 er Jacob og hans band igen ude på de danske spillesteder. Her får det hungrende publikum endnu engang mulighed for at opleve den karismatiske sanger bakket op af et velspillende band.

Kun ståpladser

SilkeborgBillettenKoncerten er udsolgt

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: