• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Best of Bowie

Lørdag den 14. sep. • Kl. 20.00

Døren åbner senest kl. 19.00 • Forsalg kr. 160,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 175,-
Medlemmer: Forsalg kr. 80,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 90,-

Best of Bowie har turneret og præsenteret tribute til David Bowies musik i mange år og spillet de fleste steder. Store scener som Smukfest, Amagerbio, Viften og Train, men har også spillet på mange af de dejlige mindre scener, der heldigvis er mange af i landet. Ofte for udsolgte huse.

Efter Bowie’s alt for tidlige exit i 2016 turnerede bandet Danmark rundt og besøgte blandt andet Silkeborg ved en meget flot koncert. Nu er de tilbage.

Best of Bowie er et band, der først og fremmest spiller for glæden ved at videreføre Bowies musikalske arv. Og glæden er allerstørst, når publikum står derude, og vi sammen tager turen til Mars og tilbage igen.

Musikalsk leder og guitarist gennem alle årene - Flemming Rasch - har samlet et hold virkelig kompetente Bowie musikere og fået frontfigur Martin Stokbro tilbage som David Bowie. Martin var med de første seks år bandet slog navnet fast og er en oplevelse på scenen. Synger fantastisk og er fuld af karisma, der tager alle med på et musikalsk Bowietrip af dimensioner.

 Kun ståpladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: