• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Anders Blichfeldt

Onsdag den 1. maj • Kl. 20.00

Døren åbner kl. 19.00 • Forsalg kr. 195,-  incl. gebyr /Dørpris kr. 225,-
Medlemmer: Forsalg kr. 100,- incl. gebyr /Dørpris kr. 125,-

I 2019 tager Anders Blichfeldt på turné i hele Danmark med sit nye soloshow “Vejen videre”. Anders har siden 2010 dyrket genren “en mand og en guitar” og spillet mere end 100 koncerter.

Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og “Vejen videre” er første skridt mod nye eventyr. 

Der bliver grinet, sunget med og fældet en tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende og super musikalsk.Vi får historierne bag de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Sidde & ståpladser

billetsalgBestil billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: