• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Ivan Pedersen & Trio

Fredag den 12. april • Kl. 20.00

Døren åbner senest kl. 19.00 • Forsalg kr. 200 incl. gebyr /Dørpris kr. 225,-
Medlemmer: Forsalg kr. 100,- incl. gebyr /Dørpris kr. 125,-

Det burde være i orden at gå på pension, når man er 68 år gammel. Det er imidlertid ikke tilfældet med dansk musiks Grand Old Man - Ivan Pedersen Det ville vel egentligt også have været på sin plads med et otium, når man, som han, har stået på scenen i snart 52 år.... Siger det lige igen, snart 52 år! Men stoppe - det kunne Ivan ikke drømme om, og heldigvis for os, så er han stadig en af landets bedste sangere. Det hørte vi tydeligt på den meget velbesøgte 50 års jubilæumstur forrige år, som også rundede Rampelys

Her på det seneste er sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren også blevet forfatter, med udgivelsen af selvbiografien: Med hjertet udenpå. (for en gangs skyld en musik-kunstner, der selv skriver) Ivan er stadig i fulde omdrejninger, og ledsaget af sin fremragende: Danmarks Næstbedste Trio, kan du se frem til en aften med super musikere, der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med ham. Du kommer til at genhøre gamle kendinge, sange fra det seneste album og hvem ved, hvad der musikalsk ellers kommer til at ske.

Sidde & ståpladser

billetsalgBestil billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: